user_mobilelogo

Showroom

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Bedrijfsruimten

De industriële vloer voor veeleisende omgevingen

De industriële vloer: een ijzersterke basis voor het zware werk
In de industriële sector worden hoge eisen gesteld aan de vloeren in fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen en ESD-zones. En terecht, want zulke vloeren moeten bestand zijn tegen onder meer chemicaliën, hitte en zuren. Ook moeten ze stofvrij en vloeistofdicht zijn, en bestand tegen zware tot extreem zware belasting door grote machines en thermische apparatuur. De industrievloeren van Gietvloer Nederland voldoen aan de hoge eisen die de industrie stelt en gaan jarenlang mee.

Onze gietvloeren zijn erg geschikt voor toepassing in een industriële omgeving. Deze vloeren zijn naadloos, ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor bacteriën, vuil en stof geen kans krijgen. Ze zijn dus ook ideaal als basis voor een clean room. We kunnen uw vloer bovendien antislip en extra geluidsdempend afwerken.

De praktische en multifunctionele industriële vloer
De industriële vloeren van Gietvloer Nederland bieden echter naast deze technische aspecten ook nog andere voordelen. Zo zijn ze leverbaar in talloze kleuren en kleurcombinaties en is het heel eenvoudig om pictogrammen en afbeeldingen in de vloer te verwerken. Op die manier kan uw nieuwe vloer dus zelfs deel uitmaken van de routing en de herkenbaarheid binnen uw bedrijf.

Onze adviseurs bespreken graag het brede scala aan mogelijkheden met u. We letten daarbij op technische en praktische aspecten, wet- en regelgeving en uw persoonlijke wensen. Zo weet u zeker dat u straks een industriële vloer op maat hebt, die voldoet aan de allerhoogste eisen.