user_mobilelogo

Showroom

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Kantoren

Kantoorvloer van topklasse

De kunststof kantoorvloer: de veelzijdige basis van uw kantoor
In sommige kantoren wordt maar weinig aandacht geschonken aan het kiezen van de juiste vloer. En dat is jammer, want de vloer speelt een essentiële rol in uw kantoorpand. Hij draagt namelijk veel bij aan de uitstraling en de sfeer van uw bedrijf. Daar kunt u dus mee spelen: u zou bijvoorbeeld de vloer onderdeel kunnen maken van uw huisstijl, door er logo?s of andere kenmerkende motieven en kleuren(combinaties) in te verwerken.

Uw kantoorvloer kan ook dienstdoen als wegwijzer, bijvoorbeeld door mensen met verschillende kleuren kenbaar te maken op welke plek in uw gebouw ze zich bevinden en waar ze welke afdeling kunnen vinden. En natuurlijk is het ook belangrijk dat uw medewerkers een comfortabele vloer onder hun voeten hebben. Zij werken tenslotte dag in, dag uit in uw kantoorpand.

De kantoorvloer die u wenst
Voor al deze toepassingen is een kunststofvloer van Gietvloer Nederland uitermate geschikt. Deze kantoorvloeren zijn leverbaar in allerlei kleuren en kleurcombinates, voelen behaaglijk aan en lopen prettig. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te houden. De geluidsdempende werking die een gietvloer van nature bezit, maakt dit type vloer helemaal ideaal voor toepssing in kantoorruimten.

Uw nieuwe kantoorvloer wordt door ons helemaal aangepast aan uw wensen en eisen, zodat hij naadloos aansluit bij uw bedrijf. Onze medewerkers komen graag bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken en zo samen met u uw ideale kantoorvloer samen te stellen.